Wall Of Fame

Jouw logo op de website?

Het kan! Mail me je gegevens en logo en er wordt voor gezorgd.

Liever anoniem blijven ?

Misschien laat je wel graag een aanmoedigingsboodschap achter?

Berichten

Je tiens à vous dire que votre parcours est plus que courageux et encourageant pour les personnes qui perdent espoir pour différentes raisons.

Cynthia Bolingo

Hoi Nine, fantastisch verhaal en waanzinnige uitdaging, super! Uiteraard wil ik hiervoor iets geven, ik heb nog mijn spikes en shirtje van rio die ik zeker wil tekenen en je geven om te veilen, zal het bericht zeker ook nog eens delen op FB!

Michael Bultheel

Beste Nine,
Wat een krachtig verhaal vertel je! Heel moedig dat je zo in het leven durft te staan. Heel veel succes met je voorbereiding en spread the word. Oh ja en onthoud dat je ook af en toe mag genieten! Smile.

Maarten Tjallingii

Dikke proficiat voor uw doorzettingsvermogen, karakter en dan nog eens de goede wil om anderen te helpen! Heel mooi initiatief!

Alicia Franck

Hoe je na al deze tegenslagen door het leven gaat is uitermate inspirerend voor iedereen. Proficiat met al wat je al gerealiseerd hebt en veel succes met de toekomstige plannen.

Bryan Ryckeman

Allereerste eerste bedankt om uw inspirerende verhaal te delen. Respect wat u bereikt heeft met zo omstandigheden.

Bashir Abdi

Wat een inspirerend verhaal! Ik heb veel bewondering voor de manier waarop je, ondanks alle tegenslagen, niet opgeeft. Daar kunnen we allemaal iets van leren. Super ook dat je die jongeren wilt steunen!

Louise Carton

Dag Nine, ik heb heel veel bewondering voor je. Wat jij allemaal in je mars hebt, hoort eigenlijk ook bij een topsporter. Wilskracht, doorzettingsvermogen, doelen opstellen. Met vallen en opstaan, maar het lukt je zeker en vast. Je komt er altijd sterker uit. Je initiatief is fantastisch en als ik daar een steentje kan bijdragen, dan doe ik dat met heel veel plezier. Heel veel succes met alles wat je doet en blijf DROMEN!

Charlotte Leys

Geniet van het leven na alles wat je al meegemaakt hebt! En een goeie gezondheid gewenst!

Klaas Vantornout

Straf verhaal, ik volg je zeker!

Elfje Willemsen

Bedankt voor je mail en wat een bijzonder verhaal. En wat geweldig dat je de Mont Ventoux wilt gaan beklimmen voor dit mooie doel. We wensen jou enorm veel succes en sterkte toe met deze uitdaging!

Leontien Van Moorsel

We wensen jou veel plezier en nog veel succes!

Lotto Soudal

Wat een ontzettend mooie mail en wat een doorzettingsvermogen kent jouw verhaal. Heel veel succes met de beklimming van de Mont Ventoux!

Pieter van den Hoogenband

Dank voor je mooie mail, erg sterk! Succes met alles en hartelijke groet.
Daphne Schippers

Hoofdsponsor

Meer dan gewaardeerde sponsors :